keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

K:lla on väliä!

Pienikin on kaunista, mutta kyllä K:lla ja koolla on joskus väliä! Eritoten tässä kohtaa, kun mennään heinäkuussa ja tulee mieleen K niin kuin kurkku, K niin kuin kasvihuone ja K niin kuin koko. Valtavasti kasvava kasvihuonekurkkumme on pukannut myös yhtä holtittomasti kasvavaa poikasta oksillensa. Kaipa tuon täytyy tummentua ennen kuin on K niin kuin kypsä K niin kuin kokonaan?






Pihalla alkaa muutenkin hieman jälkijunassa tapahtua. Nimittäin, esiin on ilmaantunut K niin kuin kukka! Hän on ihan itse kasvatettu pelargoni Horizon Pink Meteor F1. Vähän saisi olla tuohon esikuvaansa nähden vaaleammat terälehdet, mutta ehkä se siitä. Tai sitten kyseessä on epäonnistuneempi yksilö Horizon Bluberry Ripplestä, mutta epäilen... Epäilyn kohde siis vielä kukkimatta, vaikka nuppuja on jo.






Tämän päivän juttuihin liittyy vielä yksi K, jonka koko ei huumaa, mutta ilahduttaa kuitenkin: K niin kuin kasvimaa. Savimaatahan se on pitkälti ja vielä vuohenputkien piirittämänä, mutta optimisti luottaa vähittäiseen maanparantamiseen... Salaatit ovat ihan kohtalaisesti saaneet kyseisen pläntin näyttämään jo osin ihan kasvimaalta ja kyllä on kiva tunne käydä napsimassa vähän rucolaa leivän päälle! Tosin rucolamme on tuota pitsimallia, kiitos K niin kuin kirppojen. Nyt tulee vähän hiljaiseloa täälläpäin ja palataan astialle joskus tässä parin viikon sisään! 




1 kommentti: