tiistai 19. marraskuuta 2013

Joulu on taas, joulu on taas... eiku äh.




Tällaisia kuvia napsin tuossa eräänä niistä harvoista aurinkoisista aamuista. Käyskennellessäni pihassa ja nautiskellessa auringosta, bongasin kukkapenkistä tämän alennusmyynneistä ostetun jouluruusun terhakkaat nuput. Mitä näille nyt sitten pitäisi tehdä? Odottaa, että kukkivat (jouluna?) vai suojata ja toivoa, että säilyvät kevääseen vai mitähäh?






Vilu ei vaivaa pihalla malvaakaan. Vähän ehkä kylmää saaneena puskee edelleen kukkaa takapihan penkissä. Kun vaan ei heittäisi henkeään, jos talvi iskee yhtäkkiä kuitenkin. Tosin pakkasella ei juuri ole oltu ja meri ei varmaankaan kovin äkkiä tällä sade- ja lämpömäärällä jäädy. (Juuri tosin säätiedotetta kuuntelen ja povaa viileämpää viikon vaihteeksi. Ehkä minäkin intoudun joulustelemaan, jos saadaan vähän kuuraa maahan?)






Pihaa on tullut taas syksyn saapuessa tarkasteltua eri silmin. Kuuluuko syreenissä olla näin isot silmut?






Tarkastaja Wiiru mukana aamukierroksella.






Ah, aurinko, tulethan taas pian käymään?






Juuri nyt kun ulkona näyttää lähinnä tältä:



2 kommenttia:

  1. Jouluruusulle ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään, se on niin ihana! Keväällä ennen kun lumi on sulannut täysin pois nuo ihanat nuput on sitten täydessä kukassa siellä lumen keskellä. <3 Jouluruusu <3 Ja ainaskin meidän syreeneillä on myös valtavat silmut. =)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa Cosmos, kiitos! Iski epävarmuus siitä, mitä tuo jouluruusu oikein meinaa...

    VastaaPoista