sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Vakava paikka

Nyt ei tule kuvia. Ehei. Vaan vakavaakin vakavampi kysymys: onko oikein kaataa pois siperian tms. vaahtera pois kasvihuoneen tieltä?! Olen nyt vähän kahden vaiheilla... Oksat häiriköivät jo viereistä omenapuuta ja paikka kasvihuoneelle olisi mitä mainioin. Toisaalta, se on puu. No, ainakin sinnepäin (pensashenkinen monine runkoineen). Ja sillä on hetken ihan kivat punaiset "ne jutut joita voi laittaa nenänpäähän"...

1 kommentti:

  1. Samaa olen joutunut pohtimaan oman tulevaisuuden kasvihuoneen kohdalla: ainoa sopiva paikka on wanhan omenapuun kohdalla. Se on ihanan käkkyrä, kukkii komeasti, toimii mainiona siemenkranssien roikutuspaikkana, on muisto jostain vuosikymmenten takaa jne.

    Mutta mitään ei saa, jos ei jostain luovu (tai niin ainakin sananlasku väittää), eli jos haluat kovasti kasvihuonetta ja sen takia olisi vaahteran lähdettävä, niin eikun toimeksi. Jos taasen haluat ehdottomasti säilyttää juuri tuon vaahteran, niin kierrä tontti vielä kertaalleen sillä silmällä, että löytyisikö kasvihuoneelle toinen paikka.

    Ja ehkä voit istuttaa uuden samanlaisen vaahteran jonnekin toisaalle, niin sen vaahteran henki pysyy leppeänä ;)

    VastaaPoista