maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tervetuloa puutarhablogiini eli mistä kaikki alkoi

Kakku- ja kukkakuvilla aikani kavereitani Facebookissa häirittyäni päätin ensin perustaa kakkublogin. Nyt välttelen opiskelua lisäksi myös puutarhablogilla, jonka on tarkoitus toimia puutarhapäiväkirjanani... Tähän ratkaisuun päädyin osittain siksi, että käsialani on nykyään koneella kirjoittamisen myötä niin kamalaa (muistuttaa lähinnä kiemurtelevaa viivaa), etten saa käsin kirjoitetuista puutarhakirjamerkinnöistäni enää mitään selvää!

Takatalven iskettyä muutama kuva viime vuoden alkukesästä... Jos tuo lumi ei ota sulaakseen, lisäilen muutakin vähitellen (ihan kaikkea muuta tosin pitäisi olla tekemässä). Tänä vuonna ajatuksena on keskittyä yksittäisten kukkasten tiirailun sijaan kokonaisuuksiin, kun pahana tapanani on hamstrata paljon yksittäisiä erilaisia kukkasia.







Parhaiten kasvaa voikukat ja kasvimaayritelmä oli lähinnä katastrofi... 




















2 kommenttia:

  1. Heippa! Tulin tänne vastavierailulle ja kiva(t) blogi(t) sinulla! Kakkuhommissakin taidat olla aika mestari. :) Totta kai saat linkittää blogiini. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Kuje. Tuo blogilistaan linkittäminen on kerrassaan kätevää, kun saa tiedon uusimmista päivityksistä. Pysyn sinunkin kiintoisan blogisi kärryillä :) Kesää odotellessa...

    VastaaPoista