maanantai 27. elokuuta 2012

Oon niin pal otettu :)

3.


1. Tällainen tupsahti Geraniumilta, ihan tunnustus meikäläiselle. Kiitokset kauniit siitä ja myös erittäin hykerryttävän hauskasti kirjoitetusta blogistasi, oi kynäniekkaileva kurjenpolvi!Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Mukavaa on aina saada tunnustusta ja kiitos kollektiivisesti kaikille täällä pyörähtäneille. Itselläni vaikuttaa vähän matalapaine puutarhastelussa ja nettisurffailussa sekä pienehkö pettymys puutarhakesän saavutuksiin, joten ei ole tullut kommentoitua pahemmin toisten blogeissa... mutta kyllä tästä reipastun ja jätän sanasen käynnistäni. Talvella on hyvää aikaa kommentoida (!!!)


2. Viiden blogin valinta on kovasti hankalaa... Bumerangina voisin lähettäjälle tunnustuksen laittaa myös, mutta siitä voisi muodostua ikilikkuja, joten täysin tyystin arvojärjestyksettömästi tunnustelen seuraavia (vaikka toki kaikkia linkkilistassani seuraan):


Talikko ja taikasauva 

Puutarhakaaos
Kujeita ryytimaalla
Parasta aikaa
Mielen lumoa

4. Olen iloinen! Ja nyt kohti uusia puutarhahaasteita, sipulikukkien tilaus odottaa...

3 kommenttia:

 1. Kiitos vielä täälläkin tunnustuksesta ♥ Se lämmittää kyllä mieltä ihan tosi paljon.

  Haa, sipulitilaus! Mitä ihanuuksia valitsit?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis, kun kiinnitit post it -lappusi tunnustuksen kera Mielen Lumoon! Sama keltainen lappu on saapunut jo pari kertaa aiemmin, joten lisään tämän sinun siihen samaan, aiempaan postaukseen. Mukavaa alkavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta kannustuksesta, PilviPulla. Minulla olisi tuo sipulitilauksen teko edessä ja sehän on ihan kivaa puuhaa, mutta ne mollukat pitäisi sitten saada kaivetuksi maahan. Se ei kyllä kauheasti innosta...

  VastaaPoista